E mafai ona matou maua ni komisi so'otaga pe a e fa'atau mai so'oga i luga o la matou 'upega tafa'ilagi.O le auala lea e aoga ai.
O ata o se mea e fiafia i ai e taugata, ae afai sa e mana'o e fa'aleleia i se ata atoatoa.faavaameapueata mo se taimi umi, e leai se filifiliga lautele i tau uma.Pe o e su'e e fa'atau se fa'ata e leai se fa'ata po'o se DSLR, fou pe fa'aaogaina, o lo'o i ai ni filifiliga sili ma taugofie, ae maise o lea ua tatou i ai i le ogatotonu o le vaitau fa'atau.
Ioe, ua mae'a fa'aitiitiga o mea pu'eata i le Aso Faraile, ae o lo'o avanoa pea nisi o nei fa'aitiitiga.E ui o fa'aitiitiga i nisi o fefa'ataua'iga e le'o tele e pei ona foliga mai ai, o lo'o maua fa'amaumau tau maualalo i mea pu'eata atoa pei o le Nikon Z5.O nei fefaʻatauaʻiga ua naʻo le amataga - vaʻavaʻai solo mo mea faʻaaoga ma o le ae mauaina ni filifiliga sili mo lalo ole $500/£500.
Ae tatou te le'i maulu i ai, e i ai ni nai mea e teu i lou mafaufau.Muamua, o se meapueata fa'avaa atoa e le'o "sili atu" nai lo se isi mea fa'amasani fua, po'o le filifiliga sa'o mo oe.E fa'alagolago lava i mea e te mana'o e fana pe fana.O faʻamanuiaga o le faʻavaa atoa o le lautele o le faʻaogaina, malosi le maualalo o le malamalama, ma le fiafia o le bokeh, ae e oʻo mai i se tau - e le gata i le tamaoaiga ma le tele o le tele o le polokalama, e ono faʻalavelaveina oe.
E le gata i lea, o le apili o se mea pu'eata atoa "taugofie" e masani lava o se fa'alavelave.O le uiga atoa o se meapueata tioata e mafai ona fesuia'i o le mafai lea ona fa'aoga tioata eseese mo le fa'atupuina o mea, ma o tioata fa'afesuia'i e seasea taugofie.O le filifilia o se mea pu'eata atoa e le na'o le filifilia o le tino sa'o, ae fa'apea fo'i le filifilia o le faiga tioata sa'o.
Ae ui i lea, o se tino mea pueata taugofie e masani lava o se amataga lelei, ma o loʻo i ai auala e fausia ai se ata atoatoa.faavaafaiga e aunoa ma le fa'aaluina o le tele o tupe - pei o le fa'aliliuina o se tioata tuai Canon po'o Nikon DSLR, po'o le fa'aaogaina o tioata fa'aaoga, fo'i.Se'i o tatou va'ava'ai i filifiliga sili ona lelei fa'ava'a atoa i le taimi nei - ma pe aisea ua avea ai ma filifiliga sili mo le 35mm tutusa i aso nei.
O le taʻutaʻua o mea puʻeata atoa ua faʻateleina i tausaga talu ai nei, i se vaega tele ona o faʻataʻitaʻiga tetele - Sony, Canon, Nikon, Panasonic, ma Leica - ua fausia ni faiga faʻata fou e faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga.
E tele ni tausaga e fa'amatuaina ai nei faiga, ae o'o atu i le fa'ai'uga o le 2022 o le a tatou maua se avanoa lelei e fai ai se filifiliga.E mafai e tagata fa'apolofesa ma tagata fa'afiafia mauoa ona fa'atauva'a i luga o le laina pito i luga o mea pu'eata atoa i tau maualuga, ae oi tatou i se paketi e mafai ona maua le taua tele mo a tatou tupe i fefa'ataua'iga i fa'ata'ita'iga o augatupulaga ua mavae po'o mea fa'aoga.
O le mea e leaga ai, o le taunu'u mai o se meapueata fa'ava'a fou e le fa'aliliuina i taimi uma i se fa'aitiitiga vave o le tau nai lo lona muamua.O nisi faʻataʻitaʻiga taʻutaʻua, e pei o le Canon EOS R6, o le a faʻaauau pea ona faʻatonuina tau maualuga ona o le saoasaoa o mea fou i faʻataʻitaʻiga fou e mautinoa lava e paʻu i luga o le taualuga.
Ae e talafeagai foi le faapea atu e seasea ona tatou vaai i le tulaga atoa o lo o maua i nei aso.
Tatou amata i tau sili ona lelei pe a uma le Aso Faraile o le Aso Faraile mo i latou e fia maua se mea fou.I le US, e mafai ona e mauaina le Nikon Z5 mo le $996 (tatala i se lisi fou), o le tau aupito maualalo ma sili atu pe afai o oe o se tagata pueata (e le o se tagata puʻe ata) muamua.Afai e te manaʻo i se tino faʻapitoa, faʻafeiloaʻi femalagaaʻi, o le Sony A7C fou e tumau lona $ 1,598 Black Friday tau (Tatala i se lisi fou).E le taugofie, ae sili atu le taugofie nai lo nisi mea pueata APS-C pei o le Fujifilm X-T5, ma o loʻo i ai pea Sony le tele o filifiliga o tioata atoa.O le Z5 o se mea pu'e fou fo'i nai lo le Canon EOS RP, lea ua $999/£1,049.
I Peretania, o le tau o le Nikon Z5 ua pa'ū foʻi i le maualalo o taimi uma o le £ 999 i luga o Amazon (tatala i se lisi fou), pe mafai foi ona e mauaina se pusa ma se tioata 24-50mm kit mo na o le £ 1,199 ( i luga o le Tatala i se lisi fou).Na matou vaʻavaʻai talu ai nei i le Sony A7 III ma aʻo faʻatau nei le Sony A7 IV fou, o se mea puʻeata sili lea e faʻaititia i le £ 1,276 ma le Amazon voucher.Atonu e fa tausaga, ae o le A7 III o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiina ma faʻataʻitaʻiina, e ofoina atu le 10fps burst shooting, faʻapipiʻiina e le tele o tioata, ma o loʻo maua pea se faʻafouina firmware i le tausaga talu ai e ofoina atu foliga e pei o mata o manu i le taimi moni.autofocus.
Ae a pe a e mana'o i se DSLR?O nei mea e sili atu ona faigata ona maua ni mea fou i le taimi nei, ae o loʻo i ai pea avanoa lelei atoatoa i fafo o loʻo ofoina atu le tau tutusa ma a latou US ma UK faʻataʻitaʻi sui.
Ae ui i lea, a oʻo mai i DSLRs ma meapueata e leai ni faʻata, o le tau moni o loʻo taoto i le faʻatupulaia o maketi faʻaaogaina.O le fa'atupulaia o le ta'uta'ua o mea pu'eata fa'aaogaina e fefiloi: fa'ateleina le tauvaga o lona uiga o tau e tumau pea le maualuga, ae sili atu filifiliga na mafua ai le fa'atupulaia o maketi fa'aaloalogia i Amerika ma Peretania.O se tepa vave e iloa ai le taua tele o ata fa'ava'a atoa o lo'o avanoa nei.
Mo se va'aiga loloto i le auala e feutaga'i ai i le maketi fa'aoga, siaki la matou ta'iala tu'ufa'atasi ile fa'atauina o se DSLR fa'aoga po'o se meapueata e leai se fa'ata.O se tasi o mea autu e tatau ona mataala i ai o le lanu efuefu faaulufale mai poʻo "faʻataʻitaʻiga faaulufale mai" - mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei Canon EOS 6D Mark II mai Walmart (tatala i se lisi fou) o loʻo faʻamatalaina o le mea aupito lata mai ma o lea e le sau ai ma se gaosiga atoatoa. toe fa'aleleia..
E pei lava o maila i luga o se ta'avale fa'aaoga, ose manatu lelei fo'i le siaki o le numera tapuni o lau meapueata, po'o le "action".Ole aofa'iga maualuga e masani lava ile va ole 100,000 ma le 300,000 e fa'atatau ile fa'ata'ita'iga, ae fa'ailoa mai e le au fa'atau ta'uta'ua. O le talanoa i ai, o nisi o nofoaga lelei e amata ai i le US o le B&H Photo Video (tatala i le lisi fou), MPB (tatala i le lisi fou), Adorama (tatala i le lisi fou) ma le KEH (tatala i le lisi fou), UK nisi o au peti sili ona lelei o le MPB (tatala i le lisi fou), Ffordes (tatala i le lisi fou), Wex Photo Video (tatala i le lisi fou) ma Park Cameras (tatala i le lisi fou).
O a la fa'atusa fa'ava'a atoa e mafai ona e fa'atau i le taimi nei?Afai e te naunau e talia le autofocus autu ma faatapulaa le ola maa, e mafai ona e mauaina se uluai Sony A7 i le "tulaga lelei" (fa'atuina 2013) i MPB mo $494/£464.O le a le o se ata sili ona lamolemole na e pu'eina, ae o lona CMOS sensor o loʻo faʻaalia pea le uiga mataʻina pe afai e te naunau e puʻe lima.
I le tulaʻi mai i le faʻataʻitaʻiga meapueata vasega, o le Sony A7 II o loʻo i ai se tau e sili atu ona lelei e ofoina atu, faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga 'pei o le fou' (tatala i se lisi fou) tau ile $654 / £669.I le taimi nei, o le Nikon Z6, lea e tele lava ina tutusa ma le Z6 II o loʻo iai nei sei vagana ai le gaosiga ma le tekinolosi vitio, o loʻo i ai i le tulaga "lelei" mo le $ 899 i le US.
E mafai ona e mauaina le tau sili ona lelei mo tupe ma se SLR fa'avaa atoa.O le sui i le kamupani pu'eata atoatoa taugofie, le Nikon D610, lea o lo'o mafai lava ona maua ata sili (pe a le 4K vitio), tau na'o le $494/£454 i le "mint" tulaga MPB.Afai e te manaʻo i se faʻataʻitaʻiga fou, o le Nikon D750 o loʻo avanoa mo le $ 639 / £ 699 i le tulaga "mint".
E masani lava, e aoga le eliina o lisi o taavale faʻaaoga e suʻe ai se faʻataʻitaʻiga e fetaui ma ou manaʻoga patino.Ae o le mea, o loʻo faʻamaonia nei mea puʻeata atoa i le toetoe o tau uma i lalo o le $ 500 / £ 500, e aofia ai ma nisi faʻataʻitaʻiga fou mamana mo lalo ifo o le $ 1,000 / £ 1,000.E o'o mai i le taimi nei, e le'i fa'apea lava.
Mo le toatele o tatou, o taimi faigata nei tau tupe ma o se meapueata fou e le o taimi uma o le fofo sili lea e faʻaleleia atili ai au ata pue.O le fa'aogaina o lau meapueata po'o lau telefoni o lo'o iai e fa'amae'a ai nisi o au galuega pu'e ata sili ona lelei ose auala sili lea e va'ava'ai atu ai mo se mataupu po'o se faiga fou.
Ae o le tu'ufa'atasiga o fa'atauga o aso malolo, o le matua o le maketi o mea pu'eata e leai se fa'ata, o le fa'atupula'ia o le maketi ta'uta'ua o lo'o fa'aaogaina, ma le fa'aletonu o mea pu'eata o lona uiga afai o mea pu'eata atoa o mea ia e te mana'omia e fa'agasolo ai ata i luma, e seasea fa'apea. le tele o i latou e pei ona i ai nei.mea taugofie.
O Mareko o se faatonu meapueata mo TechRadar.Ua 17 tausaga o galue Mark i le tekinolosi tusitala ma ua taumafai nei e talepe le matati‘a o le lalolagi mo le tele o ato meapueata na natia e se tagata e toatasi.I le taimi muamua, sa avea o ia ma Fa'atonu Meapueata mo Fa'amatalaga Fa'atuatuaina, Fa'atonu Lagolago mo Stuff.tv, ma Fa'atonu Fa'aaliga ma Fa'atonu Fa'amatalaga mo Stuff Magazine.I le avea ai o se tagata e leai se totogi, sa ia tusia mo mekasini e pei o The Sunday Times, FourFourTwo ma The Arena.I se olaga ua tuanaʻi, na ia mauaina foʻi le taui a le Daily Telegraph's Young Sports Reporter of the Year.Ae o le taimi lena na te leʻi mauaina le fiafia uiga ese o le ala i luga i le 4am e agai atu i Lonetona Square Mile mo se ata.

faavaa acrylic faavaa acrylic

faavaa acrylic


Taimi meli: Tes-06-2022